Werkgeversbenadering

[akwiezie(t)sie] (de; v; meervoud: acquisities)

Werkgeversbenadering, acquisitie, verkoop, Jobhunting, relatiemanagement. Een vak apart. Vol successen, mislukkingen, ergernissen en trucjes. Waarom kan de één het wel en de ander niet? Waarom voel je bij de één direct dat je belazerd wordt en wil je met de ander wel in zee? Misschien gaat het niet om de trucjes. Misschien gaat het gewoon om echt contact…

Download flyer: flyer werkgeversbenadering
 

Inhoud

Tijdens deze eendaagse training gaan we terug naar de basis. Kloppen op de deur met een glimlach op je mond garandeert geen succes. Echt contact en echte interesse wel. We staan stil bij een aantal basisbegrippen en bespreken hoe je acquisitie plant en uitvoert, uiteraard gebaseerd op gedegen markt-onderzoek. Er wordt casuïstiek besproken en van elkaar geleerd. Oefenen met een acteur behoort tot de mogelijkheden.

Doel

Na de training “werkgeversbenadering en acquisitie” bent u in staat in de basis een acquisitieplan op te stellen en werkgevers op een inspirerende wijze te benaderen. Niet alleen vanuit het “scoren” maar ook om een (duurzame) relatie op te bouwen.

Programma

Het programma behelst onder andere de volgende onderwerpen:

  • Begrippenkader
  • Vraag/aanbod
  • Wie doet acquisitie
  • Wat verkoop je
  • Elevator pitch
  • Marktonderzoek
  • Acquisitieplanning
  • Verkoop en houding
  • Het gesprek: do’s en dont’s. 

Voor wie

De training is bedoeld voor personen die in het werk een acquisitieopdracht hebben met betrekking tot het re-integreren van cliënten en werkgevers dienen te benaderen.

  •  Uitvoering en kostenDe training Werkgeversbenadering/acquisitie omvat één dag. De prijs bij open inschrijving bedraagt € 495,- per deelnemer en start bij een minimum van 6 deelnemers (zie onze website voor data).De in company prijs bedraagt € 1596,- met een maximum van 12 deelnemers. Dit is exclusief eventuele voorbereiding op maat. Prijzen zijn excl. Btw

Waarom IROKO

IROKO heeft gediplomeerde didactici en psychologen in dienst. Onze trainers en managers zijn ervaringsdeskundigen binnen de sociale zekerheid. Zij voeren voor diverse organisaties opdrachten uit met betrekking tot advies, interim-management, trainingen en coaching. Onze werkwijze kenmerkt zich door deskundigheid, persoonlijke inspiratie en praktijkgerichtheid. Wij zijn conceptdenkers en ontwikkelen alles vanuit gedegen research.

Info

Uiteraard lichten wij de training graag nader toe. Neemt u daartoe vrijblijvend contact op met IROKO via info@iroko.nl of bel met  Jean Paul Mokkenstorm (06-51917527)