Conflictsituaties

…Pluk een roos…

U kent het wel. Uren na het conflict denkt u: ‘Dat had ik moeten zeggen…zo had ik het moeten doen!!’ Maar ja, ondertussen zit u met een conflict in uw maag waar u steeds weer over nadenkt. Hoe had ik het aan moeten pakken? Download PDF: flyer conflictsituaties

Inhoud In deze tweedaagse training leren we u omgaan met conflictsituaties en uw eigen emoties in dergelijke omstandigheden. U bestudeert op gestructureerde wijze het ontstaan en verloop van conflicten. Wat zijn onze eigen handelingen als we in een conflict terecht komen ? En tot welk moment kunnen we het tij nog keren?

Programma Bij de training wordt agressief gedrag tijdens conflicten besproken en conflictgedrag dat kan samenhangen met een handicap. Met behulp van een professionele acteur bootsen we conflictsituaties na die u binnen uw werk zelf op moet kunnen lossen. Door het confronterende karakter van deze training is het leergehalte zeer hoog. De leerstof wordt door de trainer op dynamische wijze gebracht waarbij u een actieve rol krijgt. Bij deze training is het niet rustig zitten maar meedenken en oplossen.

Voor wie De training kan door iedereen gevolgd worden die tijdens het werk te maken heeft of kan hebben met conflictsituaties.

Uitvoering en kosten De training Conflictsituaties omvat twee dagen. De prijs bij open inschrijving bedraagt € 495,- per deelnemer en start bij een minimum van 8 deelnemers (zie onze website voor data). De in company prijs bedraagt € 2990,- met een maximum van 15 deelnemers. Dit is exclusief eventuele voorbereiding op maat. Prijzen zijn excl. Btw.

Info Uiteraard lichten wij de training graag nader toe. Neemt u daartoe vrijblijvend contact op met IROKO onder telefoonnummer 0182-303420 en vraag naar Betty Willemsen.