Training

Ons aanbod is ruim

  • organisatieontwikkeling en adviestrajecten
  • individuele en organisatie assesments
  • opleidingen, BBL, trainingen en workshops
  • brainstormsessies ‘White label methode’ of de ‘Moderatiemethode’
  • internationale maatwerktrajecten
  • coaching en intervisie

In principe kan IROKO een oneindige diversiteit aan trainingen en coaching leveren. Vraag het maar aan onze opleidingsadviseur.

IROKO is een sprankelend bureau met innovatieve trainingen. We komen vaak met oplossingen die verrassend zijn en uiterst effectief. Uitgangspunt van IROKO is om 100% aansluiting te vinden bij de doelen van de klant en een prestatie neer te zetten waardoor we nog lang herinnerd worden.

Onze relaties werken al langere tijd met ons samen omdat ze weten dat we eerlijk zijn en heel erg goed. Onze reputatie zorgt er voor dat wij geen acquisitie hoeven te doen; dat zegt u denk ik al genoeg. Zie testamonials van cliënten.

De IROKO collega’s versterken elkaar met hun verschillende achtergronden, opleidingen, werkgebieden, specialisaties en interesses. Zij zijn tevens een klankbord voor elkaar en delen de intellectuele kennis en informatie met betrekking tot hun specialismen. Hieruit ontstaat een collegiale, stimulerende en ondersteunde werksfeer die resulteert in vergroting en verrijking van de vaardigheden van de IROKO collega’s. Samen doet men research en ontwikkelt men met veel werkplezier vernieuwende trajecten. Dit resulteert voor de klant in bijzondere en goed doordachte maatwerktrajecten tegen scherpe prijzen.

De inhoud van de trainingen zijn zichtbaar zodra u ingelogd bent. Als u nog geen inlog-account hebt, kunt u deze aanvragen via info@iroko.nl U krijgt dan binnen 24 uur een mail terug met de gegevens.