Workshop coachend Leidinggeven

Wat zou jij doen?

Leidinggeven. Het is er in vele soorten en maten. En al die verschillende vormen zijn in verschillende situaties noodzakelijk. Maar wanneer u een medewerker zelfstandig wilt maken en zelf na wil laten denken over mogelijke oplossingen of vervolgstappen, is coachend leidinggeven de enige juiste wijze.

Download PDF: flyer coachend leidinggeven

Inhoud

Aan het begin van de workshop krijg je een persoonlijkheidstest die wordt gebruikt om je leidinggevende vaardigheden en denkwijze in kaart te brengen. Gewapend met de analyse gaan we werken aan vaardigheden en valkuilen. De werkervaring die je al hebt wordt actief meegenomen in de lesstof. Aan de hand van praktische oefeningen en theoretische onderbouwing kun je aan den lijve het onderscheid ervaren tussen verschillende stijlen van leidinggeven.  De trainer zorgt ervoor dat je echt ervaart hoe effectief coachend leidinggeven kan zijn.

Doel

Na deze tweedaagse workshop bent u in staat uw werknemers op een coachende manier te benaderen. Dat wil zeggen dat u doorvraagt, vertrouwen geeft en de werknemer zelf de beste oplossing laat vinden.

Programma

  • Persoonlijkheidstest (ontwikkeld door Human synergistics)
  • Leidinggevende stijlen
  • Niet sturen maar steunen
  • Vaardigheden en valkuilen
  • Oefening baart kunst

Voor wie

De tworkshop is geschikt voor iedereen die in de praktijk leiding geeft of gaat geven aan medewerkers die enthousiast en proactief met de eigen verantwoordelijkheden om moeten gaan.

 

Uitvoering en kosten

De workshop Coachend Leidinggeven omvat twee dagen. De prijs bij open inschrijving bedraagt € 695 per deelnemer en start bij een minimum van 8 deelnemers.

De in company prijs bedraagt € 2992,- met een maximum van 15 deelnemers. Dit is exclusief eventuele voorbereiding op maat.

Prijzen zijn excl. Btw.

Info

Uiteraard lichten wij de workshop graag nader toe. Neemt u daartoe vrijblijvend contact op met IROKO onder nummer 0182-303420 en vraag naar Betty Willemsen.